I går var der som bekendt geddepremiere på de danske søer – og der blev landet en del fine fisk rundt omkring. En af dem, der har fået nogle rigtig gode fisk er Daniel Stormly fra Team Sportex.

– Det gode storgeddefiskeri jeg havde op til fredningen fortsatte præcis hvor det slap, efter jeg kom hjem fra Sri Lanka fra et fantastisk eventyr for et par dage siden, fortæller han. – Med jetlag mødte jeg et fantastisk spinnefiskeri i nogle forskellige moser rundt omkring på Sjælland i går til geddepræmieren, og stemplede ind med to plussere mere til samlingen. Jeg skal love for, at det kvikkede lidt op med et par bomstærke drøn! En release video vil være at finde på min Instagram i den nærmeste fremtid. Snart går turen til Afrika på det største og farligste projekt i mit liv hidtil; drømmene venter derude! Knæk & bræk, slutter han.

 

Hvidovre Sport

 

Daniel Stormly fra Team Sportex med en af sine flotte gedder.

Daniel Stormly fra Team Sportex med en af sine flotte gedder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This