– Min søn Christian og jeg tog i går til den lokale fiskesø Aalsbogaard for at gå efter en af de større fisk, siger Ulrik Møller. – Vi ankom om morgenen. Christian var først i gang og havde først hug på hvid Pongo, men han fik ikke kroget den. Jeg startede med blink og mærkede ingenting, så jeg skiftede til et hvidt Hero gummidyr og fik en fisk. Christian havde flere hug, men fiskene de var rigtig svære i dag. Derfor gik jeg ned i størrelsen på gummidyr og skiftede plads, hvorefter jeg fik fire fisk ret hurtigt. Jeg måtte dog skifte agn igen for at se, om det kunne give større fisk – og efter tre kast fik jeg et tungt hug. Efter en rigtig god fight kunne jeg nette en super flot fisk på 4,7 kilo. I alt fik jeg otte fisk og sønnen fik to på denne dejlige dag ved søen.

 

Friluftsland

 

Ulrik Møller havde en rigtig god dag ved Aalsbogaard Fiskesø.

Ulrik Møller og hans søn Christian havde en rigtig god dag ved Aalsbogaard Fiskesø.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This