– Så blev min pighvarsæson skudt igang, fortæller Poul Westergaard. – Jeg ankom til vestkysten først på formiddagen og begyndte forventningsfuldt mit fiskeri. Efter ganske få kast fik jeg et “frimærke” på krogen, og den blev naturligvis hurtigt genudsat. Da jeg havde fisket en halv time fik jeg et rigtig godt hug, hvor den virkelig satte sig i bunden, men desværre slap den sit tag. Jeg fortsatte i det skønne vejr, og lige pludselig var der bud efter agnen. Efter lidt tovtrækkeri kunne jeg kane en fin pighvar i land på 38 centimeter, som jeg ikke fik vejet. Jeg havde yderlige et par hug, men fik ikke flere på land, så midt på eftermiddagen gik det hjemover. Endnu en gang var jeg flad for en fantastisk tur til Vestkysten.

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This