Kysterne på Stevns bliver ved med at producere gode fisk – senest i går: – Så kom endelige dagen, hvor min far og jeg skulle ud og finde en af de store blanke fisk under klinterne, fortæller Kristian Skopljak. – Klokken var cirka 9, da vi kom til den første plads, men forholdene så ikke helt gode ud.

Vi valgte derfor at skifte plads, fortsætter han. – Uheldigvis var det heller ikke det bedste valg, for vi kunne desværre ikke komme ned over klinten, der hvor vi havde planlagt – øv øv.

– Så vi kørte videre, og det viste sig at være en god idé, for her lykkedes det os at komme ned over klinten til pladsen. Forholdene så helt fantastiske ud. Jeg kastede et af vores hjemmelavede blink ud, og så i fjerde kast kunne jeg mærke et hug. Men fisken tog den desværre ikke ordentligt, så jeg kastede ud igen hurtigt samme vej.

– Heldigvis tog den blinket igen med et solidt hug, hvorefter jeg fik den kørt godt træt. Men – da jeg fik den over til nettet, tog den et udløb på cirka 15-20 meter væk fra mig over mod nogle store sten. Den var ikke færdig, og den skulle da også lige springe fri af vandet to gange, men så kunne jeg også mærke, at den var godt træt. Inden længe kunne jeg lande den i nettet. Havørreden var 65 centimeter lang og vejede 3,3 kilo. En mega dejlig dag på Stevns, som gav godt med fisk, slutter Kristian.

Har du også fået en flot fisk, så kontakt redaktionen.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This