Måske bliver skoledagen noget sjovere, hvis man lidt inden fanger 72 centimeter regnbueørred som denne. VI HAR netop fået denne friske fangstrapport fra en noget glad fisker, som måske har opskriften på hvordan man gør en almindelig kedelig hverdag i november, til én af dem man husker.

Martin skriver her om turen.

En kammerat og jeg var taget til Poppelsøen for at fiske et par timer inden vi skulle i skole. Vi lagde ud med fluestængerne, men da det stormede en del var det mere eller mindre umuligt. Så vi riggede om til bombarda og powerbait. Og i tredje kast var der fisk, jeg kunne godt mærke at der var noget vægt bag den. Men den fulgte forholdsvis ubesværet med ind. Jeg fik fat i min kammerat der kom og håndlandede fisken. Og den var sgu halv stor. 8.2 stoppede vægten ved, og det er ny PR. Min kammerat fik et par fisk efter, en på 3 kg i kanon form.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This