– Efter en lang pause efter sygdom valgte jeg at besøge Isefjorden igen, som normalt er super på denne årstid, fortæller Kim Christoffersen til Fisk & Fri. – Og i forhold til de rigtige forhold med vand og vind og sol valgte jeg mine pladser ud efter det.

– Der gik ikke længe, før jeg landede den første fisk over 60 centimeter, og da jeg havde fisket to timer havde jeg fået 10 fisk i omegnen af de 50 centimeter. Der var en del fiskere i området, og derfor besluttede jeg for at stikke af fra de andre og fiske lidt for mig selv – også for at holde lidt afstand. Det er jo med at passe på hinanden i disse tider. Taktikken gav pote, og jeg fik et par stykker mere på nogle andre pladser, der som de forrige huggede på Sandeels i black/silver, red/black og motor oil.

Til sidst satte jeg en lille hvid Seeker på for at prøve noget nyt – og det gav seriøst bonus med en massiv havørred på cirka 75 centimeter, som jeg satte fri igen med det samme, slutter Kim.

Har du selv været ude og opleve foråret med fiskestangen i hånden, så husk at sende os en beretning og et foto til jb@fiskogfri.dk eller 30 70 02 36.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This