Gedderne er i hopla derude, så det er bare med at komme afsted:

– Det var tidlig morgen, da jeg tog afsted efter agn, som heldigvis var serveret på et sølvfad pga regn i en lille afstikker sø med en kanal til Skjern Å, fortæller Thomas Sig Jensen. – Herefter var det hurtigt videre til vores destination. I første kast stopper mit flåd med at drive, men viser ingen tegn på aktivitet. Jeg beslutter mig derfor for at tage agnen op, hvis nu den skulle have været gået i sivene. Men – til min store forundring viser det sig at være en 7,2 kg fed madamme, der havde snuppet skallen og stoppet flåddets drev. Det endte derfor med at blive en fornem dag med flere mindre fisk, slutter han.

Har du selv været ude at fiske, så send os endelig et par linjer og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This