Mias flotte debutgedde på 5,5 kilo – taget på et hollænderrig.25-03-2012 – ENDELIG BLEV DET TID TIL FISKERI ovenpå en flytning, og det arbejde der nu lægger i det. Derfor havde Stefan A. Jensen taget sin gode veninde med Mia med på geddefiskeri i det sydsjællandske.

DMI havde lovet godt med vind og sol, så det kunne kun blive en god forårsdag ved geddevandet. Båden blev pakket med diverse grejer, idet det var den første tur efter isen at isen gik.

– Vi startede med både jerk og bass assassain fisket på ethollænderrig. Mia fiskede med hollænderrigget, som der var bud efter næsten med det samme. En fin 5,5 kilos gedde var en realitet – det vil sige både en personlig rekord og den første gedde.

– Og så gik det ellers slag i slag, med lidt fisk her og lidt fisk der – både på jerk, hhv. Jerksnedkeren og Inspektor, og hollænderrig. Det var uden tvivl Mia, der hev de fleste fisk ombord, og i alt fire fisk mellem 5-6 kilo. Så må dagen som debuterede geddefisker være godkendt, og en ny "geddetosse" er født, slutter Stefan A. Jensen.

Hollænderrigget har Stefan tidligere berettet om i Fisk & Fri. Du kan læse mere om hollænderriget her!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This