– Sandarten er en særlig fisk i min verden, for der er meget mystik omkring den, det er nok netop derfor, at jeg er blevet så fascineret af den. Sådan lyder det fra Andreas Horn Sloth. – Jeg havde som et mål sat mig for, at jeg godt vil fange en stor sandart i år, og da jeg ikke har fisket så meget direkte efter sandarter, var det jo noget af en udfordring, men jeg tog den op. På en af de første ture jeg havde, fangede jeg en sandart på 71 cm, og derfra tog det fart. Der skulle fiskes en masse nyt vand af i flere forskellige søer, og det resulterede i at jeg fik en flot sandart på 86 cm og 6,5 kg. Og denne fisk gav blod på tanden i jagten på en endnu større fisk.

– Den sidste tur vi havde inden fredningen var målet at fange en stor fisk. Vi satte båden i vandet omkring kl. 18, hvorefter vi sejlede rundt og ledte efter den store fisk. Omkring kl. 22 kom den inden på skærmen. Jeg fiskede på den et par gange, og pludselig reagerede fisken, som tog agnen, hvorefter en hektisk fight begyndte. Da fisken kom op, kunne vi godt se, at den her var noget større end de fisk, som vi tidligere fangede. Sandarten målte 93 cm og vejede 9,42 kg, slutter han.

Hvis du er meget interesseret i sandartfiskeri, kan du følge med i facebookgruppen Sandartfiskeri i Danmark

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This