– Endnu en dejlig forårsmorgen med stille vejr blev udnyttet til sandartfiskeri, fortæller Thoke Wistoft. – Der var egentlig en masse andre fisk, jeg også godt kunne tænke mig at fange, men det endte med, at vertikal fiskeriet endnu en gang trak mest i mig.

– Jeg startede i tusmørket, men lykkedes ikke med at finde nogle sandart at fiske til. Gedderne var begyndt at trække ud over dybere vand igen, men de fik selvfølgelig fred.

– Der var virkelig langt mellem sandarterne denne dag. Faktisk så jeg kun to sandart ekko’er hele turen, så det var mere en sejltur end en fisketur. Den første sandart steg hurtigt til min Storm jig, men lurede hurtigt bedraget og stak af. Den næste fisk var knap så snu, og hugget faldt med det samme.  Det var en fin sandart på 6,5 kilo, som måtte en tur til overfladen. Halen fra den 23cm lange Storm jig, stak lige akkurat ud af fiskens mund, som en lille tunge. Som altid bestod setup’et af stang og hjul fra 13Fishing: Muse Black Casting 7’ 10-30 gram og Concept Z SLD med Sufix 131 i 0.12.

Husk, at du kan finde masser af gode rov fiskeartikler i vores artikelarkiv her.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This