– Vejret var fremragende, da vi sejlede ud fra Svanemøllehavnen klokken 11. søndag d. 31/1, fortæller Jens Wang. – Vi satte kursen mod Lous Flak og startede med at sætte vores fire stænger på det lidt lavere vand. Men der skete ingenting, så vi bevægede os ud af mod dybere vand. Der var ikke mange trollingbåde ude den dag, og vi begyndte at mistænke dem, der blev hjemme for at være klogere end os. Jeg gik stædigt efter havørred og fokuserede på at fiske med sideplanere, dog relativt dybt med Kuusamo-diveren cirka 50 fod ude, inden sideplaneren blev ”clipset” på.

– Da klokken nærmede sig 15 uden nogen form for action overhovedet, mente skipper, at det var på tide, at sætte ”en torskestang” – dvs. fiske lidt dybere på downriggen. Men det kom der desværre ikke mere action ud af.

– Ligesom vi havde indstillet os på en nultur, gik min inderste sideplaner lidt ud for Taarbæk, og et ordentligt skrald lød fra hjulet, da ørreden tog sit første udløb. Inden jeg fik stangen i hånden, så vi en stor silhuet springe ud af vandet, og den tog to flotte udløb, inden vi fik den ind til båden og i nettet, hvorefter der var fire kilo sølvtøj i båden og en ny PR for mig. Nogle gange har man bare lov at være heldig.

 

https://www.friluftsland.dk/

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This