– For et par dage siden var jeg på torsketur til Refshaleøen I Københavns Havn, fortæller Vanscura Bendeguz. – Jeg ankom tidligt om morgenen omkring klokken fem, hvor der var fladt vand, ingen vind og super dejlige forhold til at nyde den perfekte start på dagen. Jeg lagde ud med at fiske med forskellige jigs, men det gik ikke ret godt på grund af en del strøm i vandet. Efter to og en halv times fiskeri uden succes besluttede jeg mig for at skifte taktik. For enden af linen kom nu et større rødt 50 grams blink, og det resulterede næsten med det samme i et godt hug.

– Fighten tog noget længere tid end normalt, og der gik faktisk 12 minutter, inden jeg så fisken i overfladen. Men – slaget var ikke ovre, for jeg var nødt til at komme ud og ned på nogle store sten for at lande den flotte torsk. Imens jeg stavrede mig ned på stenene, tog den endnu et udløb, hvilket gjorde mig lidt nervøs for, om det skulle lykkedes mig at lande den. Heldigvis fik jeg dog den fine fisk i land. Torsken var 79 centimeter og 3,8 kilo – samt den største torsk, jeg nogensinde har fanget.

Du kan se en fed video om, hvordan man fisker torsk i havnen her. Husk, at det er gratis at abonnere på Fisk & Fris youtube kanal

– og i denne video kan du se, hvordan du bedst fileterer din torsk.

Nordic Outdoorshow 2022

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This