– Min kammerat, Mark og jeg tog lørdag formiddag en tur ud på en af de midtjyske søer i en foreningsbåd, beretter Mads Kaagaard. – Vi sejlede 2-300 meter ud til et af vores spots, hvor Mark fik en gedde på omkring 80cm på i første kast. Jeg fulgte trop 5 minutter senere med en i samme størrelse. Vi blev hængende en times tid, hvor jeg fik en enkelt mere omkring 75cm. Vi fik fisket nogle andre spots af efterfølgende, hvor Mark tog en mere på forholdsvis dybt vand.

– Nogle timer senere vendte vi tilbage til første spots, hvor der gik lidt tid, hvor jeg så pludselig fik en basse på. De første 30 sekunder kunne jeg ikke vurdere, hvorvidt den var stor, men efter at have kæmpet med den i over et minut, og den stadig ikke var til at se i overfladen, kunne vi vurdere, at den var i den tunge ende. Først da den var helt inde ved båden, viste den sig, og tog så et stærkt dyk ned mod bunden lige ved siden af båden. Jeg panikkede lidt, da jeg var bange for, at den ville vikle sig ind i ankeret, men den kom heldigvis ret hurtigt op til overfladen igen, hvor Mark kunne skovle den ind med nettet. Anders Mosegaard Rasmussen kom til undsætning i flyderingen og hjalp med at afkroge. Den store gedde var 103cm og vejede 10,5kg, så det var en rigtig tyk dame.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This