Efter fyraften skulle jeg hjælpe ejeren af Serritslev Fiskepark med udsætning, så grejet var selvfølgelig pakket, hvis jeg nu skulle have abstinenserne styret, fortæller Allan Schwab fra Team Antiflex i Aalborg. – På grund af nyis var der dog kun en fjerdel af søen, hvor der var frit vand, der kunne fiskes på. Men det fik alligevel chancen, og det fortrød jeg ikke.

Efter det fjerde kast, hvor jeg lod gummidyret dale helt ned på bunden, tog det kun fem langsomme indspinninger, før linen begyndte at stramme op. Min første tanke var, at det var dejligt nulturen blev aflyst, men så blev jeg glædeligt overrasket efter 1 minuts fight, da den kom til syne første gang – en stor, flot tigerørred der var med på at give en god kamp. Heldigvis vandt jeg kampen og landede denne flotte tiger på 3,7kg med flotte aftegninger og flotte finner, som du kan se ovenfor. Derudover blev det til to små regnbueørreder, der blev genudsat efter aftale.

Fisken huggede på det lille softbait Fatty D i olivengrøn fra Libra Lures fisket med 0,8 gram tungsten belastning.

Hvis du savner inspiration til dit put and take fiskeri, har vi flere gode videoer på Fisk & Fris gratis Youtube kanal.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This