Her i går var jeg med til artskonkurrencen i Tusaagaard Put and Take, fortæller Peter Kristiansen. – Det var mest for hyggens skyld, men det er jo også altid spændende at være med til en konkurrence. To minutter inden start valgte jeg at bytte det blink, jeg havde på, ud med en Bulldog i grøn/orange, og det viste sig at være et godt valg.

– Skuddet gik, og det var en sløv start. Minutterne gik, og de sædvanlige hurtige startfisk lod vente på sig. Ti minutter inde mærkede jeg et nap og nåede kun lige at tænke “kom lige tilbage igen”, før et forsigtigt hug ramte, og der var fisk på krogen. Den føltes dog ikke af noget særligt – men det var kun, indtil den var et par meter fra kanten, for så stak den af – op ad langsiden af søen og under sidemandens line, som der i øvrigt også var fisk på.

– Nu kom UL stangen for alvor på arbejde for at holde styr på den. Det var en drøn stærk fisk, der bare ville afsted – og den ville dybt. Jeg havde derfor en anelse om, at der var en tiger i den anden ende. Efter en god tung fight med masser af udløb kunne jeg nette en smuk tiger-madamme på 4.825 kg, der resulterede i en førsteplads til konkurrencen. Det var dagens eneste fisk til mig, men man behøver heller ikke flere, når man allerede har den største…

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This