– Vel ankommet til skovsøen opdagede jeg, at min favoritplads var optaget, så en ny plads måtte forsøges, fortæller Mikkel Wandahl Pedersen. – Jeg lavede en god fodring, og så var det ellers bare med at vente på de første bobler. Det tog lidt længere tid end forventet, men da først suderne indfandt sig, så var der rigtigt mange af dem. Jeg fiskede både med flåd samt på bunden, og der var mere end én gang hug på begge stænger samtidigt. Jeg endte med at lande 12 flotte sudere med fire over tre kg med en 3,35 kilos fisk som flødeskummet på lagkagen. Alt i alt en perfekt morgen med masser af slim på måtten, slutter han.

Hvis du vil vide mere om suderfiskeri, så tjek denne video, som viser, hvordan du kan fange dem på flåd. Husk det er gratis at abonnere på Fisk & Fris Youtube kanal.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This