– Dagen startede ved Tryggevælde Å kl halv ni, hvor mig og en god fiskeven havde fundet en super plads under nogle store træer med solen godt på vej op på himlen, fortæller Jakob Johansen fra Køge Sportsfiskerforening. – Der var nok gået et par timer med at fiske stykket af med levende skaller, da min ven gik længere ned af åen og stillede sig mellem nogle siv. Han var ude af syne, da mit flåd forsvandt under overfladen, og det blev en fight, jeg kommer til snakke om i mange år frem over.

– Alt, hvad der hedder talent, måtte findes frem, for min line er kun en 8 kilos line, så bremsen måtte ikke være for stram. Der gik et stykke tid før jeg fik kæmpet dyret ind, hvor den kunne landes i fangstnettet, og det var heldigvis det store net, vi havde medbragt. Ja billederne taler for sig selv. Det er indtil videre den største fisk jeg har fanget. Fisken vejede 11,4 kilo og var 114 centimeter la

Har du også været på geddetur, så husk at sende en rapport om dine oplevelser til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This