– Jeg er som de fleste nok ved en inkarneret spinnefisker, men jeg har også en stor kærlighed og passion til flue fiskeriet, fortæller Christian Bjergsø. Trangen til den lækre feeling, der er omkring fluefiskeriet, blev så i dag for stor, og jeg måtte en tur af sted for at lufte fluestangen.

– Pladsen er en plads, som er perfekt til fluefiskeri, og hvor der er et stort samt dybt badekar helt inde under land, fortsætter han. – Desuden er der en lækker lav sandrevle helt ud til kanten af badekaret, som er perfekt at vade på. Men nok om pladsen. Jeg var som sagt i gang med min første kyst tur med fluen i mange år, og forventningerne var da osse helt i top, da det er noget jeg har savnet virkelig meget. Efter at have fisket de første 50 meter af badekaret af kom det første hug, og en fin blank fisk på de 60 cm havde taget min flue. Fedt tænkte jeg, så er turen reddet, og min første kyst tur med fluen i meget lang tid er en succes .

– Turen lidt længere ned langs badekaret skulle vise sig at blive endnu bedre, for da jeg kort tid efter kommer til et stykke, som holder nogle store sten, bliver fluen endnu engang taget. Denne gang er det så bare en tromletyk blankfisk på lidt under de 70 cm, som har taget min flue og kommer skydende fri af vandet kort fra mig. Den følelse af en fluestang, der bukker sammen helt ned i korken, den er jo bare ubeskrivelig. Intet slår den. Jeg kan nu sige godkendt til fluefiskeriet igen, og der vil da helt sikkert osse komme mange flere ture fremover.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This