– Til Sankt Hans var jeg inviteret hjem til min mor for at spise fisk, og ikke én jeg havde fanget, men det var noget mad, som hun havde bestilt fra den lokale restaurant… Sådan lyder det fra Nicolai Jensen.

– De sidste par uger har jeg fisket meget tidligt morgen eller sent aften ud i mørket for at se, om jeg ikke kunne overliste en stor havørred. Jeg mistede da også en rigtig stor havørred søndag morgen omkring kl 04.00. I går stod jeg sent op, og skulle som sagt til Sankt Hans, men tænkte at jeg lige kunne nå et par timer inden spisning.

– Jeg ankom til pladsen klokken 12, hvor der var høj sol og helt skyfrit. Jeg fiskede lidt, samt hyggede med den nyindkøbte drone, så jeg lige kunne tjekke bundforholdene. Min ven ankom ved 13-tiden, og så var der ren hygge. Så sagde jeg til ham, at jeg lige ville gå 100 meter til siden og fiske hen mod ham. Da jeg kom tættere på ham, sagde jeg til min ven ”så nu kommer den”. Det var selvfølgelig for sjov, for jeg troede enlig ikke på den i dette vejr.

– Fisken huggede så ikke lige i det kast, men kastet efter og næsten helt ude i kastet hamrede der en fisk på min Bornholmerpil i sølv. Havørreden startede med at plaske rundt i overfladen, og jeg kunne tydeligt se, at den var stor den her. Den grove havørred gik dybt og tungt, og der var vægt bag. Den kom tættere på, og der fik jeg sku godt nok øjnene op, for det var en stor samt smælderfed og spejlblank havørred med mit blink i munden, som sprang foran mig: WAUW

– Lidt efter fik jeg den nettet, og jeg kunne dårligt få armene ned, for jeg har aldrig fanget så stor flot blankfisk. Jeg ville egentlig gerne have fisket videre, men det blev kun til tre kast mere, og så gik turen hjemad for at rense fisk.

 

Tohatsu

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This