– Weekend er oftest lig med fisketur for mit vedkommende, og denne weekend var ingen undtagelse, fortæller Palle Nielsen. – Jeg havde flere løse aftaler om fiskeri, men alle involverede lang kørsel, så valget faldt på min lokale fiskesø Drostrup, hvor jeg har slået mine folder, siden jeg selv måtte cykle derud for mine forældre med fiskegrejet pakket i avistasker, så ja det er nogen år siden.

– Jeg ankommer til søen lidt før middag i hård blæst og kraftig regn, så ikke overraskende har jeg hele området for mig selv. Det er et lækkert velholdt område drevet af frivillige fra Vejen og Omegns Sportsfiskerforening. Jeg får hurtigt betalt og begynder at affiske søen. Jeg starter med at fiske en Zombie Disco i sort/hvid med en 0.5 g T-jig ganske langsomt hen over bunden. Da jeg når enden af søen, som er et af mine favorit steder, kaster jeg skråt ind over et hjørne, hvor jeg har set to mindre fisk: BANG så kommer der et hårdt og dybt hug, som bestemt ikke var en af de mindre fisk, jeg havde set.

– Fisken tager nogle store tunge udløb, uden at jeg ser fisken, og da den endelig viser sig, så kan jeg godt se, at det er en rigtig fin fisk. Efter en kort, men intens fight, lander jeg en super flot regnbue i nettet på 3.7 kg, hvilket må siges at være en flot størrelse fisk i den sø.  Efterfølgende napper jeg tre mindre fisk på en Pongo Junior i sort. Alt i alt en rigtig god dag i Drostrup – og så lever jeg med, at drengene jeg skulle have fisket med, fik seks fisk over seks kg samme dag. Men min er stadig den flotteste.

 

Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This