– Forleden var jeg taget til Lovtrup Fiskesø, som ligger i Sønderjylland, beretter Allan Kjeldstrøm. – Da jeg kom til søen, var der allerede en del ved søen, men jeg vidste, hvor jeg ge4rne ville stå, og den var fri. Jeg startede op med små spoons, men fandt hurtigt ud af, at jeg kom til at fiske for hurtigt, for jeg kunne mærke kontakter, men de slog kun til agnen.

– Jeg tog derfor plan B i brug, og det var hvid gummi uden belastning. I andet kast kunne jeg se tre guldørreder svømme forbi min agn, og lige efter dem kom en god fisk, som også viste tegn på, at den var ligeglad. Da den var næsten forbi min agn, vendte den om og tog mit hvide gummidyr som en raket. Og så startede der ellers en 20 minutter vild fight, som sluttede med mig som vinder. Den 6.1 kilo tunge og flotte regnbue blev taget på en UL-stang med kastevægt fra 0,8 til 4 gram, så det er et super sjovt fiskeri.

Du kan lære meget mere om spin i put and taken i denne video fra Fisk & Fris youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This