April og maj er højsæson for pighvar langs Vesterhavskysten. En af dem, der har været ude er Kim Nørlem:

– Jeg var taget en tur til Vejers Strand med min mor og far, for nu skulle der fiskes efter de flade. Sådan skriver han til Fisk & Fri. Jeg ville allerhelst fange en pighvar, men de første dage fik jeg kun skrubber og en lille rødspætte. Men så fik jeg endelig den fisk, som jeg havde håbet på – nemlig en pighvar på 4,5 pund. Den smukke fisk blev fanget på almindligt fladfiskeforfang med sild. Så ja – det kan sagtens lade sig gøre uden en masse viden om vind og vejr, slutter han.

Føler du dig inspireret til at prøve fiskeriet efter pighvar, så tjek denne artikel fra Fisk & Fris artikelarkiv.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This