Vi sejlede fra Nexø klokken otte om morgenen mod ”Ryggen”, som ligger 22 mil ude sydøst på for Nexø, fortæller Jan Rasmussen – alias Gnom. – Ret hurtigt fik vi sat grejet, og det så godt ud på loddet, men der skete ingenting. Ved 12 tiden bliver vi enige om at trække op mod Årsdale Ryggen, som ligger lidt nord på.

– Ved 13-tiden er vi ved Årsdale Ryggen, hvor vi får et fejl hug, og som jeg står og får sat den igen, kommer hugget på den midterste sideplaner. Laksen tager et godt udløb og går ned med det samme, så er vi godt klar over, at det er en god fisk. Det tager vel små 20 minutter at få laksen ind, og den flotte laks vejede 14,5 kilo og er 112 cm lang. Vi får også et dobbelt hug lige efter, hvor vi lander en på 6 kg også, slutter han.

Hvis du savner lidt kvalificeret inspiration til din egen laksetrolling, så tjek ind på Fisk & Fris YouTube-kanal og se vores fede video med tips til, hvordan man troller laks fra lakseguruen Pelle Karlsson. Husk at abonnere gratis på Fisk og Fris YouTube kanal, så du får notifikationer, hver gang, der kommer en ny video fra Fisk & Fri.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This