– Min far og jeg skulle på jagt i Jylland, så jeg tog jeg fiskestangen med, da jeg havde fået en god bækørred der året før, fortæller Gustav Jensen. – Så da vi kom hjem fra jagt den ene dag, prøvede jeg lykken og gik ned til åen. Da jeg kom derned, så det megagodt ud.

– Jeg så et par fisk oppe at ringe i overfladen, så jeg prøvede og kaste til dem. Lidt efter så jeg en større fisk længere nede af åen, som jeg prøvede at komme I nærheden af. Da jeg så kom derned, kastede jeg efter den – men uden held. Tog så et par kast opstrøms, og så var den oppe og ringe igen. Herefter kastede jeg lige i midten af åen og bum – så var den der. Da fisken var kroget sprang den fri af vandet tre gange – og gik helt amok. Efter en 3-5 minutters tid kom den på land, hver jeg fik den målt til 57cm. Vægten fik jeg ikke, da jeg ikke havde en med, men jeg vil nok skyde på, at den har vejet 2.5kg eller noget i den stil, slutter han.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This