– Jeg var kørt fra Berlin og over til Esbjerg med min familie, fordi jeg skulle fiske laks i Varde Å, fortæller Jens Sylvester Hansen. – Bilen blev pakket onsdag aften, og torsdag afsted det gik. Vi ankom – min far, bedstefar og jeg til zone 1 ved Golfbanen, hvor vi fiskede nedstrøms. I løbet af formiddagen fik vi fire kontakter, men der var ikke én eneste, som kom på land!

– Vi tog hjem og spiste frokost, og kl 15 blev jeg hentet af Torben Brodersen og Frank Lundbæk, som jeg herefter skulle fiske med. Vi skulle se, om vi kunne være så heldige at få os en laks. Vi prøvede Zone 1 opstrøms, og i sjette kast står jeg med en flot fisk. Den tager et udløb ud i åen, og jeg råber til Torben og Frank, at jeg har fisk på. Til sidst får vi landet denne smukke plettede havørred, som bliver genudsat efter et par billeder. Resten af dagen får vi ikke noget, men det var bare en dejlig dag ved Varde Å, slutter Jens.

Har du selv været ude at svinge kæppen, så hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Vi er også meget interesseret i at blive kontaktet, hvis du har et godt tip om andre, der har fanget en stor fisk – eller har en anden god historie, der er værd at dele med brugerne her på fiskogfri.dk.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This