– Jeg havde besøg af to gæster i min AIRBNB lejlighed, som ville nyde ferien i Vestjylland med lidt fiskeri, fortæller Kennet Brask. – Jeg foreslog, at de skulle besøge Storåen, da fiskeriet er godt der lige nu.

– Fredag morgen kl. 5 tog vi sammen til Bur Bro og fiskede tre timer, hvor flere gode laks viste sig. Ved 9 tiden blev varmen for meget, og vi besluttede at stoppe, men på hjemturen kørte vi lidt længere op ad åen for at vise et stykke, som de kunne fiske om aftenen. Da vi ankom til å-strækket, foreslog jeg, at vi tog stængerne med til åen, for “hvis nu vi ser en god fisk, så ville det være træls at stængerne lå i bilen”. Da vi kan se åen, springer en rigtig stor laks foran os, og straks bliver spinnerne kastet. Jeg går lidt op ad åen og i femte kast kroger jeg en kraftig havørred, som jeg med lidt hjælp fra mine gæster,  Ronni og Ania, får landet. Havørreden var 65 centimeter og vejede 3.5 kilo – perfekt til røgeovnen.

Har du selv været ved åen for at fiske laks eller ørred hører vi gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This