– Min kammerat og jeg var taget et smut forbi Københavns Havn, for at forsøge at overliste en vinterhavørred, fortæller Jeppe Kronbeck. – Det havde været en kold morgen, og der var stadig god vind samt kraftig strøm i vandet. Jeg besluttede mig for at sætte gennemløberen Sømmet i hvid med en orange stribe over ryggen på, idet jeg formodede, at dens rolige gang og synbare farve, var det der skulle give udslaget på dagen.

– Efter en lille halv times fiskeri, fik jeg et hug, og det var et sandt drømmehug. Jeg havde kastet langt, tværs over strømmen og fisken tog blinket helt ude i kastet. En tung og intens fight begyndte og med hidsige ryk, udløb og et enkelt spring, kæmpede den flotte havørred og jeg om sejren. Derfor var det med stor glæde, at min kammerat kunne nette fisken og gøre det til en kendsgerning, at jeg havde slået min danske havørred PR. Det var den eneste fisk vi fik på dagen, men vi var glade og tilfredse på hjemturen. Alt i alt en dag jeg aldrig vil glemme.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This