Selvom om man godt kan fiske en del steder på kysten lige nu, så er der også rigtig mange områder, hvor fiskeriet pt ligger stille, fordi isen umulig- eller besværliggør fiskeriet – især i fjordene. Og er der endelig isfrit, så er det ikke verdens mest komfortable at fiske i hård frost, hvis ikke lige man er den ualmindelig varmblodede type…

For at mindes de lidt varmere tider, får du her en beretning fra uge 5 – lige inden det for alvor blev koldt:

– Vi var fem friske fyre fra Sydsjælland, der skulle en tur til Bornholm i uge 5, fortæller Allan Rasmussen. Lørdag morgen kom vi derover, og fandt en del fisk på første plads, så vi blev der hele dagen. Det blev til i alt 26 fisk den første dag.

– Dagen efter skulle vi fiske ny plads. På vejen fra sommerhuset kørte vi på vejen og snakkede om en anden plads, som vi lige vil prøve på vejen. Vi kom ned til et rev, hvor der er godt gang i vandet, og efter blot 10 minutter fik jeg et godt hug. Efter en fin fight fik jeg fisken i nettet, og det viste sig at være en flot overspringer på 2.99 kilo. I alt fik vi 47 havørreder på de fem fiskedage, vi havde, men de sidste dage var ikke så lette, da frosten kom.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This