Efteråret er en af de bedste tider på året til geddefiskeri, Fiskene har haft flere måneder oven på legen i foråret til at komme i topform – og vandet er endnu ikke så koldt, at fiskene begynder at blive træge. En af dem, der har været ude for at nyde det til tider gode fiskeri her i oktober, er Jesper Stenkilde, der sammen med sin kammerat Jesper Christensen forleden var ude at fiske på den lokale sø:

– Vi ville prøve på dybt vand efter de store gedder, som søen holder. Aftalen var at kastefiske med store gummidyr. Det er et herligt fiskeri, når man står på båden og følger agnen komme op fra dybet. Den første time skete der ikke så meget. Søen var helt stille i overfladen, hvilket gjorde det svært at lokke gedderne. Men så fik Jesper et knaldhårdt hug på cirka 6 meter vand, og så fulgte et god fight, hvorefter vi kunne lande den flotte gedde, som du ser ovenfor, slutter han.

Hvis du vil læse mere om fiskeriet efter gedder, har vi masser af gode, instruktive artikler om emnet i artikelarkivet på fiskogfri.dk her.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This