– Det er sent efterår nu, og efter en vellykket fiskesæson i åen er afsluttet, var tiden endelig kommet til de skarptandede, skriver Danni Kikkenborg til Fisk & Fri. – Min makker og jeg var taget ud med fluekæppen, og der gik ikke længe, før der var flex med en flot gedde på 7.8 kilo og omkring 1 meter til min makker. Efter lidt tid var det så min tur.

– Jeg fik kastet min geddeflue hen til en lang række af siv, og med det samme så jeg en stor hvirvel, efterfulgt af et meget langt udløb, som for første gang nogensinde tog mig til baglinen – og den fortsatte bare derudad… SHIT mand tænkte jeg. Der var ikke andet at gøre end at lægge så hårdt pres på fisken som muligt og så ellers følge med den… Jeg vidste med det samme, at dette her var en rigtig god gedde, jeg havde fat i. Aldrig har jeg kæmpet en så fed kamp med en gedde før. Den virkede fuldstændig utrættelig med udløb efter udløb, men til sidst vandt jeg endelig kampen og fik kaldt min makker over til mig, hvorefter jeg fik nettet fisken. 

– Vi blev hurtigt enige om, at dette her var en “Gammel kriger” og en fisk over meteren. Målebåndet viste hele 109 cm, og vi fik den vejet til 8.8 kilo. Det var en fantastisk fisk med et kæmpe hoved i forhold til kroppen, da den ikke var helt i topform. Den ville nok have vejet omkring 10-12 kilo om 2-3 måneder, så jeg håber da på et gensyn. På turen fangede vi yderligere tre fine gedder og sluttede den meget vellykkede tur af med et kæmpe smil samt en følelse af endnu mere blod på tanden til den kommende tids geddefluesæson, som kun lige nu er startet for os. Vi ved nemlig begge, at det kun bliver bedre og vildere fremover, slutter han.

Du kan læse en masse gedderartikler i Fisk & Fris artikelarkiv her – og få det fulde overblik over alle metoder til geddefiskeri i bogen Geddefeber her (REKLAME). 

 

Friluftsland

 

Efter et par hurtige billeder , røg den flotte gedde retur, hvor den kom fra.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This