– Vi tog afsted omkring kl 14.30, da min makker fik fri fra arbejdet, skriver Simon Laursen til Fisk & Fri. – Selvfølgelig tog vi ned til den lokale sø, hvor min makker har en båd. Der fik vi pakket grejet og smuttede stille og roligt afsted ud på pladsen, hvor vi regnede med at fange lidt fisk! Den første nippede til mit endegrej klokken ca 17.30, men den faldt desværre af og huggede til min makkers agn, hvor den også røg af – og så var der dødt igen!

– Så var det videre til næste fiskeplads, hvor vi fiskede nogle timer. Så kom der endelig et par enkelte smågedder, som det lykkedes at lande. Vi havde godt og vel to timer tilbage af dagens lys, og blev enige om, at det nok var ved at være ved vejs ende med det hele, så vi kastede løs, mens vi sejlede hjemad.

– Vi nærmede os næsten der, hvor vi startede. Jeg kastede ud og lod agnen falde lidt til bunden, hvor jeg fik kæmpe hug. Men – lige pludselig faldt den af…Her efter fik min makker et mindre hug. – Skal vi prøve at tage en omgang mere, spurgte jeg. Og det gjorde vi så. Vi fik drejet og kom om i samme vinkel igen. Nu skulle den bare være der!!!

– Nu var der hug, og den blev sgu siddende denne gang. Yes – tænkte jeg, idet mine ben begyndte at ryste. Den trak jo i linen ud, som om det var et bundbid med 10 sømil i timen – haha! Jeg fightede den, og den lavede nogle runs igen og igen! Jeg tror jeg tog den på ca 15 meters afstand, så der var godt og vel en fight på 20 minutter. Da den nærmede sig os, rakte min makker det store Savage Gear net ned i vandet og HAPS SNAPS. Vi har den! Vi fangede den skreg vi, mens vi jublede af glæde. Så sejlede vi ind til land med fisken ud over siden i nettet for at skåne den så meget så muligt. Det var den fedeste dag længe. Knæk og bræk derude.

 

Tohatsu

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This