Efteråret går på hæld, og der er ved at være rigtig godt gang i geddefiskeriet rundt omkring. En af dem, som har fået en rigtig god oplevelse ved geddesøen for nylig er Lars Laursen, der har skrevet og fotograferet trofast for Fisk & Fri gennem mange år:

– Dagens fisk blev denne gedde på godt syv kilo taget på et rødt softbait. Det var en meget speciel oplevelse af to årsager: For det første huggede gedden lige under båden, så vi kunne se hugget på tætteste hold – og for det andet er det den gedde, jeg i mit lange lystfiskerliv har fanget, som har kæmpet bedst. I mere end fem minutter kørte den hidsigt frem og tilbage rundt om båden, hvor vi ikke engang så gedden. Hold da fest, hvor var det fedt. Fisken måtte dog til sidst en tur i båden, grundet en lidt problematisk krogning, men under afkrogningen var den helt rolig, så det gik fint. Da gedden blev sat ud igen, gik der ikke mere end 8-10 sekunder, før den gav tegn på, at den var frisk nok til at svømme ned i mørket, hvor den kom fra. Og det fik den så lov til, slutter han.

Har du selv fanget nogle flotte gedder, så send os din beretning og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This