– Yes, jeg fik en rigtig Midnigth Special, fortæller Rachid Bensrati. – Brødrene Price siger altid “riiigeligt med smør”, når de laver mad i TV, og det har jeg konverteret til “riiigeligt med liquid…” Jeg begyndte min tre-nætters fisketur med at miste to store fisk. Det var ærgerligt, men jeg besluttede mig for ikke at blive sur, og ændrede i stedet opskriften til riiigeligt med liquid, da jeg kastede på et nyt spot. Mine boilies blev derfor mildest talt soveset ind i boost.

– Efter midnat på den tredje nat lyste bivyen op, og så var der run. Efter en kort fight landede jeg denne smukke karpe, som er min nye danske rekord. What a cracker. Nu fejler humøret intet, og jeg er klar til at nyde weekenden hjemme. Tight Lines til jer der er ude.

Skal du selv ud og fiske efter karper her i weekenden, så smid et par linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36 hvis du fanger noget stort.

 

Boatshow 2023

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This