– Efter, at jeg havde brugt en time på at overtale min kæreste om, at det var en god idé, at jeg lige skulle fiske et par timer, kunne jeg endeligt køre afsted ud til den fynske kyst, fortæller Jimmy Storm. –  Vandstanden var lav, så der var ikke nogen tvivl om, at det var pladsens badekar, der skulle fiskes. Med nordlig vind og gin-klart vand, kunne det godt gå hen og blive en svær dag.

– Efter en times tid kroger min makker en fin fisk, som desværre slipper wobleren igen. Selv har jeg ikke mærket noget. Jeg beslutter mig for at lave et flueskift, og gå ned i en meget lille flue i str. 10. Endelig begynder jeg at mærke fisk. Efter 30 – 40 minutter har jeg haft tre fisk oppe at vende: En enkelt på målet og to små.

– Fælles for alle de kontakter jeg har er, at de tager super forsigtigt. Den næste time sker der ikke rigtigt noget. Lige som jeg regner med, at det nok er ved at være slut, viser en fisk sig ude på sandovergangen. Få kast senere inhalerer fisken fluen og tager et godt udløb. Denne gang er det en fisk med størrelse på, som virkelig er stærk. Efter flere gode udløb, og akrobatiske spring, kan jeg lande en smuk overspringer på 62 cm. 

 

Friluftsland sommer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This