– Forleden var jeg ude med min gode fiske kammerat Victor Qvick, fortæller Bertil Vinter Kragh: – Planen med turen er at fange nogle aborrer på fluestangen. Vi sætter båden i og begynder at sejle ud på et af de dybe steder i søen. Jeg får en mindre aborre på, hvor jeg så ser, at en virkelig stor aborre kommer hen efter den mindre. Jeg afkroge den mindre aborre og lægger et kast hen, hvor den store er svømmet hen. Herefter tager jeg ind 2-3 gange – og slask siger det. Jeg fighter den i et godt stykke tid, hvor den går dybt, men jeg får den ind til sidst. Efter dette hug, er der ikke så meget action udover et par små.

– Lige pludselig får jeg en til af de små på, hvor der først kommer en stor hen og dasker til den, og så kommer der to andre. Tre 45cm+ aborrer er altså henne ved den lille fisk, som jeg har på. Jeg venter og lader dem dykke med den. Så ser jeg, at min line begynder at stramme op, hvorefter jeg giver et rigtig godt modhug, også går det først i gang. Den store aborre, som har taget den lille, der har nappet fluen, går virkeligt dybt og presser min klasse 6 fluestang helt i bund. Jeg fighter den i 2-3 minutter, og til sidst får jeg den ind i nettet. Vi sejler ind med den, får taget nogle billeder og derefter bliver den smukke aborre, som du ser ovenfor på 44 cm, genudsat.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This