Weekenden har budt på et fint fiskeri efter de sølvblanke. Billedet har ikke været præget af virkelig mange fisk, men snarere en rimelig håndfuld pæne 60 cm+ fisk fordelt på forskellige områder især sjælland, En af dem der havde held i sprøjten på Stevns var David Semajer-Garic:

– Der var en hel del vind, så jeg måtte op i blink i 30 grams klassen for at komme langt nok ud og have fuld kontrol over sagerne, fortæller David til Fisk & Fri. – Den sydlige vind fredag havde skabt en del røre på den sydlige del af klinten, hvilket var planen at udnytte til min egen fordel. Men – en sidevand langs klinten på 12 m/s er ikke det fedeste og letteste af få succes i. Der var en del folk, som trodsede vejret og kæmpede derude, og rigtig mange fik også fisk.Selv løb jeg med to 60 centimeters sølvblanke og smed to mere inden for en halv time. Så der var helt klart en stime af fisk, der havde kredset rundt for næsen af mig derude ved klinten, slutter David, hvis fine fangst var kulminationen af 5 ture, hvoraf de fire første var 0-ture.

Hvis du selv fanger en god fisk, så skynd dig at kontakte Fisk & Fri, så vi kan bringe den her på fiskogfri.dk – mens fangsten stadig er dugfrisk. Skriv til jb@fiskogfri.dk eller ring/sms til 30 70 02 36. Sørg for at have et godt foto – og mail gerne dette til samme email.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This