Selvom Langelandsbæltet til tider fisker godt, er det så sandelig ikke hver dag, at man bare vælter fisk op – selv ikke på det gode skib Neptun, hvor man ellers har rutinen.

I går var en af de dage hvor det var lidt svært i starten, men det lykkedes Jakob Brun af fange en smuk torsk på otte kilo. – Der er egentligt ikke så meget at berette, siger han. – Det er en lidt svær dag med få fisk, og torsk der flytter sig ekstremt hurtigt, når skipper lodder dem. så det var ikke nemt i går. Men – en fin 8ks’s bidefisk luner altid på en kold dag på havet, især når man kun er 4 mand ombord og har fået fire mindre fisk. Torsken blev taget på en god gammeldags 300 grams Gadusen pirk i grøn/sort. Men – efter dagens største blev fanget, vendte fiskeriet og det gik lidt hurtigere: Dagen endte med 18 torsk til 4 mand med en del fine fisk på 5-7 kilo. Fiskene blev taget på 40 meter vand i den sydlige del af Langelandsbæltet, slutter han.

Har du selv været på havet, så hører vi meget gerne om dine fangster. Send os din beretning fordelt på 10-15 linjer samt et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Sportsfiske Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This