Vandet på vores søer er efterhånden stift de fleste steder nu, men der er enkelte steder, som ikke er lukket endnu. Blandt dem er især enkelte åer og kanaler, hvor strømmen stadig er kraftig nok til at holde tilisningen i skak. Men – det holder nok ikke længe isfrit med de frostprognoser, der er lige nu.

En af de geddefiskere, der har trodset det kolde vejr, er Andreas Lindegaard, som netop har fået en ny PR fra en af de kanaler, som endnu ikke er lukket:

– Der er egentligt ikke det helt store at fortælle, for jeg havde blot valgt et sted at fiske, og sagde til mig selv, at nu tager jeg tre kast her, og så kører jeg hjem og får varmen… 1. Kast = intet… 2. Kast…en stor gren fra bunden… 3. Kast… troede det var endnu en gren på bunden, men da grenen skred men en masse line, gik det op for mig, at det nok IKKE var en gren…

– Til sidst fik jeg den endelig ind til kanten, hvorefter den viklede sig ind i en masse siv. Mit net kunne ikke nå, uden at jeg gik i vandet, så mine skridtstøvler var jeg MEGET glade for der. Jeg fik bæstet i nettet efter endnu en fight, for hun var ikke klar til landjorden endnu. Og – for at det ikke skal være løgn, så var min line knækket ved jig’en, for jeg var egentlig ude efter aborrer, så jeg havde ikke forfang på. Der kom heldigvis et pænt ægtepar gående, og de ville gerne tage et par billeder af fisken og mig, så et stort tak skal der lyde til dem.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This