– Jeg havde tidligt fri i går, og eftersom fyraftens ture ellers lå langt ude i fremtiden, så greb jeg chancen til en fisketur efter jobbet. – Men gud hvor blev det bøvlet! Der var fisk på pladsen fra første kast, som gik lige bag blinket! Jeg er overbevist om, at det var de samme fisk, som vi normalt fisker til på mange pladser. Fisk som med andre ord ikke tør røre stålet mere! Vi må meget gerne få vinter nu, så der kan komme friske fisk ind!

– Anyway – jeg tog konsekvensen og riggede bombada samt flue til, hvorefter jeg lå med røven i vejret oppe i siv og skrammel, hvor jeg fumlede med det. Men – efter en rum tid lykkedes det at hekse noget sammen, der kunne bruges. Og nu kommer det værste! På det første kast ud i suppen komme der en fisk op og sutter på mit flåd! Det var mere, end jeg kunne klare, så jeg slog ud med armene! Jeg lod rigget synke til bunds som en klat power bait i en put sø! Og da jeg trækker hjem, sidder fisken på fluen…

– De er pløk umulige lige nu. Alt i alt fik jeg ni havørreder på samme metode; ingen ”rigtige hug”. Kun opstramning af linen. Alle fisk kroget yderst i munden.

 

Forshaga Sportsfiske Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This