Det er nu for alvor forår, kysterne myldrer af liv – og der er gang i havørrederne næsten overalt. En af de mange, der har været ude at fiske er Jimmy Overby Storm:

– Under morgenkaffen, havde jeg udtænkt mig to pladser, som jeg ville besøge, fortæller han. – Først fjorden og så ellers den åbne kyst. Da jeg kommer til fjorden og begynder at vade ud, kigger jeg nøje efter byttedyr. Da jeg har gået 30 meter, begynder jeg at tvivle på pladsen, for jeg ser intet liv og mærker ingen ting. Jeg fisker med bombarda og en lille Polarmagnus.

– Jeg fortsætter fiskeriet i cirka 45 minutter, inden jeg går op og tar´ en kop kaffe. Under kaffen skifter jeg flue til en lille Guldbasse og tænker at give pladsen et sidste forsøg. Jeg går 50 meter længere ned af kysten og begynder igen. Denne gang rammer mit bombarda kun lige vandet, inden linen strammes op af en mindre fisk.

– De næste 30 minutter har jeg syv fisk i nettet, seks undermålere og så en stor nedfaldsfisk omkring de 65 centimeter. Om det var min lille flue, der gjorde udslaget, eller om jeg bare ramte stimen, det ved jeg ikke. Men jeg syntes tit, at jeg oplever at finde fiskene i lidt større stimer på denne tid af året. På vej tilbage til bilen mister jeg en rigtig fin fisk helt inde ved netkanten. Selvom fiskeriet har været godt i løbet af dagen, irriterer det mig, at jeg mister fisken. Jeg fortsætter med at fiske videre, men uden noget held. Først helt henne ved bilen falder hugget. En flot ørred vælter ud af vandet helt ude i kastet, og efter et par minutters kamp, kan jeg nette en tyk blank fisk på 58 centimeter. Alt i alt en super dejlig dag ved Odense fjord. Fiskeriet var i høj sol og direkte modvind, slutter Jimmy

 

 

Kystblink Harald Nyborg

 

 

Nedfaldsfisk til Jimmy Olsen

En enkelt nedfaldsfisk blev det også til.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This