– I det smukke vejr i går var jeg lige ude og fiske lidt ved Hedensted Put and Take, fortæller Flemming Bjerrum. – Der var lige blevet lukket fisk ud, og efter nogle kast var der flex på klingen. Det var kildeørred, der havde hugget på et 5,6 grams blink i sort med røde øjne. Lidt efter kom der endnu et godt hug, og det var igen en flot kildeørred. I alt lykkedes det mig at fange syv ørreder på under to timer. De andre fangede jeg på forskellige blink – fx Tasty i 5,6 gram. Jeg fangede også en pæn regnbueørred på 3,5 kg på Paven i 7 gram sort/gul. Til sidst fik jeg også en fisk på et blink i sort/orange på 7 gram – en fisk, som jeg gav jeg til en ældre herre ved søen. Knæk og bræk til alle jer, der skal ud at fiske, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This