– Jeg var så heldig at have en weekend fri, så derfor tog jeg med en kammerat på weekendtur, fortæller Morten Schiønning. – Vi ankom til fjorden fulde af forventninger, men måtte erkende, at fiskeriet var svært, og at vinden ikke var til stede. Vi fandt dog allerede fra starten af fiskene, men den blanke vandoverflade gjorde, at vi endte med alt for få fisk på land. Faktisk fangede vi absolut ingenting, men måtte nøjes med flere flotte følgere og enkelte hug, som blev mistet.

– Dagen efter tog vinden til, men vi fandt hurtigt ud af, at fiskene havde flyttet sig. Efter et par kilometer i benene, begyndte de første farvede fisk at rulle over netkanten. På trods af, at fiskene var forsigtige, lykkedes det alligevel lande flere flotte fisk, der efter et hurtigt billede røg retur igen. Tiden gik hurtigt i godt selskab, og vi var efterhånden ved løbe tør får lyse timer.

– Et par trætte ben og dagens sidste plads skulle dog vælges. Et hurtigt kig på GoogleMaps afslørede et spændende kyststræk, og vi tog derfor et sats. Der gik ikke længe, før de første fisk viste sig bag blinket, og hurtigt fik min makker fisk i hånden. Denne gang havde vi fundet et hold blanke fisk i bunden af en lille vig. Et par af de helt store drenge fulgte med ind, men hugget udeblev. I dagens efterhånden sidste lys, blev vi enige om snart at stoppe, da jeg helt ude i kastet fik et hug. Efterfølgende kunne vi betragte en flot blankfisk, der kæmpede som en gal, men til mit store held endte den i nettet hos min kammerat kort tid efter. En kanon flot fisk, der måtte siges at være kommet på falderebet, hvilket blev en god afslutning på en fin fisketur. 

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This