– Den årlige bornholmertur var længe ventet, da vi alle har brug for og komme lidt væk i de disse corona tider, fortæller Robert T. Munk.- Vi ankom til øen kl. 6.00 samt var på den første plads et par timer efter, og det var en kendt plads på Sydkysten, som skulle have det første skud.

– Det skulle vise sig at blive et fantastisk valg i forhold til vind og vejr, og vi sluttede dag 1 med en masse fisk samt den største på 69 centimeter og 3,7 kilo til min min makker. Så det var klart, at vi var fulde af selvtillid på dag to, hvor nye pladser skulle prøves. Det resulterede i seks fisk i hånden og min største på turen, som var 63 centimeter og 2.6 kilo. Vi fandt fisk stort set hele øen rundt, så man må sige, at der virkelig er gang i dem der ovre for øjeblikket…  Fiskene var til stede næsten alle steder, men de var også meget forsigtige i hugget. Jeg fisker stort set kun med release-takler, og det gjorde virkelig forskellen. 26 fisk blev det til på 6 fiske dage. Cirka 10 af dem var mellem 50-63 centimeter, slutter han.

Har du selv haft en god dag på kysten, så send os en historie og et billede til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Knæk & bræk derude.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

Mewget flotter bliver havørrederne ikke på Bornholm

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This