– For et par dage siden var min søn Mikkel og jeg på en superfed tur til Det Gule Rev på Nordsøen med Mølboen med 12 mand ombord, fortæller Rene Kristensen. – Vi tog afsted klokken fem om morgenen, og for min søn Mikkel på 13 år, var det hans første tur til Det Gule Rev. Turen havde han fået i julegave, så han havde ventet spændt på, at vi skulle afsted. Fisketuren var oprindeligt booket til d. 8 juni, men pga. dårligt vejr blev den udsat hele to gange, før vi kunne komme afsted, så det var forløsende endelig at komme på havet.

– Fiskene, vi fangede, var primært torsk, med enkelte lyssej i mellem. Og det var generelt store fisk, der blev trukket ombord. Der var i hvert fald 8-10 stykker på over seks kilo, og den største på Mølboen den dag var vist omkring de 8 kilo+. Fiskene blev primært fanget på blæksprutteforfang i alle mulige farver.

– Vi to havde nok samlet omkring 80-90 kilo fisk med en snit vægt på omkring de 3kg. De tre største vejede 6- 6,5 og 6,7kg. Der var masser af fisk, så de fleste havde noget der mindede om en fiskekasse fyldt med fisk, da vi kom hjem. Armene var derfor lange, og på et enkelt drop af taklet landede min søn en af gangene hele tre fisk med en samlet vægt på 14 kilo. Vi skal helt sikkert Mølboen igen næste gang, vi tager på revet. God fangst derude, slutter han.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This