Det er begyndt at tynde lidt ud ved åerne efter laksepremieren, men fiskene er der stadig. – Især da vejret skiftede, blev der tyndet godt ud i de besøgende lystfiskere ved åen, fortæller Michael Pedersen, der for øjeblikket har lejet en hytte ved Skjern Å for at fiske igennem. – Jeg fiskede hele mandagen uden held på Borris stykket uden held, men da det dårlige vejr kom, tog jeg ned på stykket nedstrøms Gjaldbæk Bro, hvor jeg efter nogle timers fiskeri fik et super tungt hug på min flue.

– Fisken, der gik dybt og tungt, fightede hårdt og vedvarende i cirka 45 minutter, indtil Frederik Laks Lorentsen kom forbi og hjalp mig med landingen samt et par gode fotos, som du ser her. Den store og superflotte blanklaks var 112 centimeter og tromle tyk, så jeg anslår den til 13-14 kilo. Fisken huggede på en Uskgrub/Uldsok variant, slutter han.

Selvom om Michael har fået flere danske laks tidligere, er det hans første store, blanke og nystegne fisk fra de danske åer. Et stort tillykke fra Fisk & Fri.

Har du også haft held ved lakseåen, så send os din rapport på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland sommer

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This