– Jeg havde længe gået og beundret de fine meldinger, der på det sidste er kommet om flotte fangster af pighvar fra den jyske vestkyst, fortæller Thomas Høstbo. – Det kunne jeg også godt tænke mig at være en del af! Så min fiskemakker Tommy og jeg besluttede at køre derover og prøve fiskeriet.

– Klokken 03.00 om morgenen stod vi derovre, og i lyset fra vores pandelamper, fandt vi stranden og kom i gang. Det var blevet lyst, da Tommy bød ind med dagens første fisk, som var en lille skrubbe, der hurtigt blev genudsat. Senere smed han en rigtig flot fisk – øv bøv.

– Jeg havde ikke mærket noget, så jeg besluttede at justere lidt på opsætningen, og tre kast efter stod jeg med fast fisk, som havde en ufattelig evne til at suge sig fast til bunden. Men den kunne dog ikke modstå passet, jeg gav den, så den måtte til sidst opgive, og dermed ende et forhåbentlig lykkeligt fiske liv på min grill. Den flotte pighvar vejede 3,5 kilo.

Har du også været ud og svinge stængerne i ferien, så hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This