– Jeg ankom til søen tidligt og fik kastet mine takler ud, beretter Claus Banholtz. Mine agn blev placeret på et lavvandet grusplateau, og der blev fodret med en smule knuste tigernuts og nuttycrunch boilies på pladsen. Herefter gik der et par timer, før de første fisk blev synlige på pladsen.

– Solen begyndte at titte frem fra en lidt overskyet himmel, og jeg måtte lige op i et nærliggende træ for at spotte på min fodring. Jeg var akkurat kommet et par meter op i træet, da jeg ser en kæmpe muddersky på mit spot, og i samme sekund en kæmpe hvirvel. Samtidigt hylede min bidmelder i et sindsygt screaming take. Jeg nærmest væltede ned fra træet og fik fat i stangen, hvorefter en vild fight var i gang. Efter en heftig fight kunne jeg lande en fed spejler på 13 kg, som nappede en Pina pop-up fra Vitalbaits. Så kunne dagen ikke få en meget bedre start.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This