Rasmus-laks-web

Rasmus med en flot laks fra svenske Mørrum.

Fisk & Fri har modtaget følgende beretning fra Peter Sonne:

Jeg har lige en, synes jeg selv fantastisk lystfiskerhistorie…

Torsdag d. 30. juni til søndag den 3. juli var min søn Rasmus og Jeg i Mørrum for at fiske. Vandet var nok lidt for varmt og der var meldt flere fisk med svamp, hvilket vi da også så enkelte steder.
Torsdag aften kl ca. 21.15 får Rasmus et kæmpe hug på sin 20 gr. Toby, af en meget stærk fisk – han kæmper med den i næsten 45 min og kl. 21.45 kan han så præsentere en flot han Laks – 100 cm – 10,18 kg. Vi var naturligvis begge glade, det er jo ikke hver dag man ser så stor en fisk på land. Vi talte meget om at det ikke var alle der nogensinde fik en så flot fisk i Mørrum.

Lørdag d.  2. juli kl 18.30 er der hug igen for Rasmus, denne gang dog på en Salmon Seeker – nu blev det til en hun Laks på 87 cm – 7,5 kg.
Laksefeberen havde bredt sig…. der blev fisket til 2 min i køre hjem tid, men ikke flere fisk denne gang.

På vej hjem i bilen fik Rasmus nu hurtigt arrangeret en fisketur til Lilleåen ved Hadsten om mandagen, her blev det til 2 havørreder på 44 og 64 cm, der begge blev genudsat – fiske-træt bliver han dog ikke så let, så allerede tirsdag, altså dagen efter inviterer han endnu en med til Lilleåen, denne gang bliver det til en fin Havørred på 80 cm – 6,6 kg.
Så suser jeg rundt på jobbet og selvfølgelig glæder mig på sønnens vegne, men vil jo naturligvis også gerne fange en fisk – så jeg tager til Lilleåen her d. 10 juli og får da endelig også en fin havørred på 74 cm – 4,2 kg

Ja det var så den uge – godt og vel…. utroligt men sandt.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This