– Det var noget af et sats, da jeg besluttede mig for at prøve fiskeriet “der hvor skoven møder vandet”, fortæller Dennis ”Bom Bom” Skou. – Et lille Drop9 softbait i sort og rød fra High 5 Lures blev trukket forsigtigt over bunden. Helt monotomt og uden nogen spinstop eller slag. Bare helt “kedeligt” og langsomt.

– Vandet var spritklart, og der var ingen bevægelse. Lige pludselig forvandlede stilheden i mørket sig til intenst åndedræt, fuld fokus og tungen i mundvigen. En kæmpe fisk havde taget min agn, og jeg stod nu midt i en fight, jeg sent vil glemme. Flere gange var den kun et par meter fra mig, hvorefter den i et skvulp vendte sig og stak udad igen. Det lykkedes dog til sidst at få den landet, få mindet foreviget og få den sat ud igen. Det var fantastisk at se den svømme væk i det klare vand. Havørreden var 77 centimeter lang.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This