Bare to uger efter at have fanget en drømmefisk på 5,2kg slog Einar Gjaldbæk Petersen til igen med endnu en drømmehavørred fanget på Westins Sandy Inline. – Vi har ikke fisket, siden jeg fangede den sidste flotte fisk, men den 23.april var min søn David og jeg på vores efterhånden traditionsrige fødselsdagstur på kysten, fortæller han. Efter cirka en times fiskeri, uden at nogen af os havde mærket noget, huggede en fisk hårdt bare få meter fra mig. Der var ingen tvivl om, at det var en fisk med størrelse på, og efter nogle rul samt hårde rusk, tog den et seriøst udløb.

– Herefter gik fisken bare dybt og tungt, så vi tænkte, at det nok bare var en faller, men da den kom forbi David første gang, var han hurtig til at lande den, og vi kunne konstatere, at det var en af de rigtige. Vi målte den til 71cm, og efter et hurtigt billede fik den friheden igen med et tak for fødselsdagsgaven! David fik lidt efter en fin blankfisk på 60cm, og vi var derefter nødt til at vende snuden hjemad. Alt i alt en super fødselsdag på kysten.

 

Forshaga Akademin

 

David Thormar med sin flotte tresser fanget på Westins Sandy Inline kystwobler.

                             David Thormar med sin flotte tresser fanget på Westins Sandy Inline kystwobler.

 

PÅ trods af at Westins Sandy Inlæine lige er kommet i handlen, har den allerede ret mange store havørreder på samvittigheden.

På trods af, at Westins Sandy Inline lige er kommet i handlen, har den allerede ret mange store havørreder på samvittigheden.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This